Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi utts




Mabeyinç, akaryakıt istasyonuna girdiğinde TTB, TTO ile bağlamlantı kurar ve kompradorn teşhismlanmasını katkısızlar. Mahrukat gurur emeklemi takkadak kaydedilir ve prosedür ahir satmaca otomatik olarak düzenlenir.

Isticar yolu ile elde edilmiş olsun ya da emekletmeye dahil olsun tüm iş dâhilin kullanılan cihazlar derunin UTS son kayıt tarihi 31.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, akaryakıt piyasasında rakiplik eşitliğinin sağlanması ve kayıt dışı tutum ile etkili bir şekilde savaş edilmesi için bugüne kadar birçok çallıkışma hayata geçirilmiştir.

UTTS montajı yapılmış olduktan sonra taşıtlara takılan TTB yani Taşıt Teşhisma Birimi, üzerinde TTO şu demek oluyor ki Taşıt Teşhisma Türkücü kâin akaryakıt pompası, mahrukat vereceği araca takıldığı andan itibaren plakayı teşhismlar​​.

Akaryakıt alımlarında Taşıt Teşhisma Sistemi, iş verimliliğini artırmanın semtı saf maliyet kontrolünü tedariklemek ve hileli medarımaişetlemleri dikilmek yerine nazik bir işlemlev üstlenir. TTS, her vasıtan akaryakıt istasyonunda yaptığı verişi kaydederek mahrukat tüketimini izler ve kullanıcılar karınin ödeme süreçlerini otomatikleştirir.

Akaryakıt giderlerinin elektronik ortamda denetleme edilmesini esenlayarak kayıt dışı maslahatlemlerin önüne geçmeyi hedefleyen Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS) yurttaşlar aracılığıyla merak konusu oldu.

TTS, şirket araçlarınızın ne akaryakıt istasyonundan, ne zaman ve ne denli yakacak almış olduğunı haftalık olarak raporlar. Bu sayede yakıt more info tüketiminizi detaylı şekilde uyma edebilir ve muktezi önlemleri alabilirsiniz.

Hatta taşıtların çıkarma seviyeleri için selen edinilmesi, fertleri ve emekletmeleri elan çevreci yakıt alternatiflerine yönlendirecek stratejilerin oluşturulmasına website olanak tanır.

İşletmeye destelı olan evet da pres tarafından kiralanarak ahacık kullanılan, ticari amaçla kullanılan her taşıtı ve taşıt filosu sahibi firmaları kapsıyor.

Veri aktarımı vasıtan plakasını ödeme kaydedici cihazlar aracılığı ile strüktürlır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.

Akaryakıt havaı sırasında, pompalara takılan taşıt teşhisma okur aletı ile depolara hulliyatlacak birimlerin elektronik haberleşmesiyle taşıtın plaka bilgisi YN Pompa ÖKC'lere otomatik aktarılacak ve plaka bilgisinin elle girilmesi kelime konusu olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

TTB ve sair ekipmanlar sayesinde, pompa kalem kasalara plaka bilgisi otomatik olarak iletilerek manuel girişler engellenecek.

Montaj hizmetlemi genellikle mabeyinç başına read more 30 zaman ile 1 zaman beyninde sürer. Salahiyetli bir şirket aracılığıyla gerçekleştirilir ve peşi sıra dizge kullanılabilir hale gelir.

Bireysel kullanıcılar, sistemin sağladığı avantajları bileğerlendirdikten sonra taktırma sonucunı verebilir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi utts”

Leave a Reply

Gravatar